Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AVC rep aquesta setmana prescriptors especialitzats en el món del vi de Nova York

Els periodistes nord-americans faran una immersió cultural i vitivinícola a Catalunya amb l’objectiu principal de conèixer de més a prop i de la mà dels propietaris o enòlegs de cada celler, les varietats de raïm autòctones de cada regió, així com els diferents avenços en el cultiu ecològic i biodinàmic.

26 cellers de les DO Penedès, Cava, Alella, Catalunya, Costers del Segre, Empordà, Pla de Bages, Priorat i Tarragona prenen part en aquesta missió inversa, que té una durada de 10 dies. La missió forma part del pla de promoció que l’Associació Vinícola Catalana porta a terme cada any al mercat nord-americà.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: