Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ampa de l’Escola Estalella i Graells organitza una xerrada amb Arcadi Oliveras

Des de l’Ampa de l’escola fa un temps que es treballa amb un gran interès per a realitzar i promoure accions de sensibilització per a impulsar  canvis socials i la potenciació de valors en la societat.

En aquesta mateixa línia, des de l’Ampa i amb el suport i col•laboració de la mateixa Escola, el dimecres vinent a dos quarts de nou del vespre, es durà a terme a l’Escola Estalella i Graells una xerrada amb Arcadi Oliveres, que durà el títol “Impulsem els canvis per sortir de la Crisi”. Aquesta xerrada és oberta a tota la ciutadania.

Per a poder fer front a les despeses que comporta organitzar-la, s’agrairà als assistents una aportació econòmica voluntària de l’import que cadascú consideri oportú. Aquesta anirà destinada íntegrament a Justícia i Pau, entitat amb la finalitat de defensar i promoure els drets humans, la solidaritat, la pau i la justícia social, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: