Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de la parada solidària de l’alumnat del PQPI de Vilafranca durant les Fires de Maig

La Parada Solidària, una nova iniciativa d’aquestes Fires de Maig, organitzada per l’alumnat del PQPI-PTT de Vilafranca 2013-2014 i l’associació Ressò ha assolit bons resultats.

S’han recaptat 1.093 euros que aniran destinats a la compra d’aliments per omplir el Rebost Solidari. Aquests resultats han estat possible gràcies a la col·laboració de les dues entitats i sobretot destacar la implicació, esforç i compromís tant de l’alumnat del PTT, com de tot l’equip de professionals del programa i les persones voluntàries del Rebost Solidari, i agrair a totes aquelles persones que han confiat en aquesta iniciativa i han aportat el seu granet de sorra.

Ha consistit en l’intercanvi d’aliments  per productes artesans elaborats per l’alumnat de les tres especialitats del PQPI-PTT (Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, Auxiliar de vivers i jardins i Auxiliar de fabricació mecànica i  instal·lacions electrotècniques.

Així mateix, durant el divendres i el dissabte es van realitzar tallers de papiroflèxia i de gravació de polseres conduïts per l’alumnat del PQPI-PTT com a suport a la tasca de sensibilització que realitza el Rebost Solidari.

L’associació Ressò gestiona el Rebost Solidari, que ajuda a cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació de les famílies que més ho necessiten.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: