Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El candidat d’ICV Ernest Urtasun participa a l’acte central de campanya a Sant Sadurní

Aquest dijous a la mitja nit ICV començarà la campanya electoral de les europees amb la tradicional enganxada del primer cartell. En aquesta ocasió al carrer Indústria de Vilafranca.

També a Vilafranca han previst un punt informatiu aquest dissabte al mercat setmanal. D’altra banda el dilluns vinent tindrà lloc l’acte central de la campanya a l’Alt Penedès. El candidat Ernest Urtasun participarà en una roda de premsa a la seu comarcal de Vilafranca i posteriorment es desplaçarà al Casal d’Entitats de Sant Sadurní on tindrà lloc l’acte central a la comarca a partir de les set de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: