Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença una nova edició de Viu l’Experiència Penedès!

A partir d’avui i fins el 30 de juny la Denominació d’Origen Penedès posa en marxa la tercera edició de la campanya promocional Viu l’Experiència Penedès!, que es realitza conjuntament amb més de 70 botigues especialitzades de Catalunya.

La campanya té per objectiu fomentar els vins de la DO Penedès entre els consumidors finals a través dels establiments adherits i, alhora, promocionar la zona i l’oferta enoturística del Penedès.

El consumidor que acumuli 2 collarins dels que trobarà a les ampolles de vi DO Penedès, obtindrà un rasca-rasca per optar a diferents premis. En cas que el rasca-rasca resulti premiat, el consumidor obtindrà directament un lot de 2 ampolles de vi DO Penedès. Si la targeta no és premiada, el consumidor entrarà en un sorteig de 10 visites a cellers de la DO Penedès.

A la web de la Denominació d’Origen Penedès s’ha creat un enllaç  amb les bases de l’acció (www.dopenedes.cat/rascaiguanya) i informació de botigues adherides i cellers participants. També es publicarà el llistat de guanyadors de les visites a cellers.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: