Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Martí Bertran i Josep-Francesc Delgado presenten dos llibres, l’un de l’altre

La Comissió literària de l’Agrícol ha organitzat una doble presentació de literatura infantil i juvenil. El llibre “En Quim i el grill”, de Pere Martí Bertran, i el llibre “La tomba de Tiangbotxé”, de Josep-Francesc Delgado.

Un escriptor presentarà el llibre de l’altre. L’acte es farà el proper 22 d’abril, a les vuit del vespre, a l’Agrícol i compta amb la col.laboració del programa “Llegir per sentir” de Ràdio Vilafranca.

“En Quim i el grill”, de Pere Martí Bertran, ha estat publicat per Edicions del Roure de Can Roca, a la col·lecció barba blava per a infants, una col·lecció de contes per ser explicada a partir dels 5 anys i per  ser llegida a partir dels 8.  Pere Martí i Bertran ha escrit una història sobre el respecte a tots els éssers de la natura i també sobre els valors que ens poden transmetre els més grans de la família.

“La tomba de Tiangbotxé”, de Josep-Francesc-Delgado, editat a Edicions el Roure de Can Roca, col.lecció Butxaca, tanca la tetralogia sobre l’Himàlaia que va començar fa 25 anys amb “Si puges al Sagarmatha” i va continuar amb Sota el signe de Durga i “Nima el xerpa de Namtxe o la recerca d’un norpa errant”.  El camí per les valls de l’Himàlaia cap a “La tomba de Tiangbotxé” és també el que fa el lector a través de les vides atzaroses de tres personatges.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: