Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més polèmica per la placa a la Capital del Cava

Maria Rosell deplora la irresponsabilitat de l’alcaldessa de Sant Sadurní, en referència a les crítiques a la placa que  s’ha penjat a l’Ajuntament.

En relació a les informacions que els darrers dies ha publicat un mitjà d’abast espanyol, de les quals se’n desprèn la intenció d’atacar el poble de Sant Sadurní, Rossell en nom del grup municipal de CiU ha emès un comunicat en el que manifesta que com a representant pública del  municipi té molt clara que la seva funció és treballar pel benestar i la qualitat de vida de tots els veïns de Sant Sadurní. També assenyala que la intenció dels articles publicats busca, clarament, fer mal al poble i  la indústria principal de Sant Sadurní, el cava. Rossell deplora la irresponsabilitat de l’alcaldessa de Sant Sadurní, Susanna Mérida, en fer el joc a determinats periodistes i mitjans que busquen brega i fer ‘salsa rosa’ amb el seu municipi. Segons la portaveu de CiU a Sant Sadurní les seves declaracions fetes al plenari del mes de març i el comunicat que va fer públic el PSC de Sant Sadurní són l’origen d’aquests atacs que han posat el poble al punt de mira de la caverna.

Rossell també condemna la utilització barroera que la persona que signa aquestes informacions, Toni Bolaño, excap de premsa de José Montilla, fa de les seves paraules i recorda que va advertir-lo que consideren que la bandera és una imposició, però que la decisió de penjar una placa no pot afectar el sector del cava, a menys que hi hagi polítics i mitjans de comunicació que busquin confrontació, com així han intentat la senyora Mérida i el senyor Bolaño.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: