Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marcos Pérez encapçala la llista del PSC a Subirats

Una assemblea extraordinària de militants de l’Agrupació Local del PSC de Subirats, celebrada la setmana passada, ha escollit Marcos Pérez com a cap de llista per a les eleccions municipals del maig de 2015.

La seva candidatura, que havia estat presentada per la comissió executiva, va rebre el suport unànime dels militants de l’Agrupació.

Nascut a Sant Adrià de Besòs, Marcos Pérez fa més de 10 anys que viu a Subirats. Treballa com assessor laboral, té 38 anys i està casat, amb dos fills. Actualment és el primer secretari de l’Agrupació Local del PSC de Subirats, membre de la comissió executiva de la Federació del PSC Alt Penedès-Garraf i responsable de la seva secretaria sectorial d’acció rural.

Pérez ja ha anunciat que centrarà la seva tasca en tres eixos: confiança, credibilitat i treball.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: