Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IEP celebra la concessió de la Creu de Sant Jordi

La junta de l’Institut d’Estudis Penedesencs vol celebrar amb els seus socis i la gent del Penedès aquesta concessió tan especial i per aquest motiu, convida a una copa de cava el mateix dia de Sant Jordi.

La copa es podrà fer a la parada de llibres que l’IEP tindrà a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca, a les 7 de la tarda. A Vilanova, a la parada de llibres que tindran a la rambla Principal amb avinguda Francesc Macià, a les 8 del vespre, i finalment, el dijous 24 d’abril,  ho celebraran al Vendrell, a 2/4 de 8 del vespre al Centre Cívic L’Estació.

Pel president de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Ramon Arnabat, aquesta Creu de Sant Jordi és una distinció col·lectiva, un homenatge a tots els socis i sòcies i a tota la gent del Penedès però, sobretot, a tots aquells que el 1977 van fer possible la creació de l’Institut d’Estudis Penedesencs i a tots aquells que al llarg dels anys han anat treballant perquè l’activitat i la recerca al Penedès continués.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: