Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cicle de xerrades a l’Espirall

L’Ajuntament de Vilafranca, en el marc del projecte de Treball als Barris que es du a terme a l’Espirall, impulsa a partir d’aquest divendres un cicle de xerrades centrades en el desenvolupament personal i professional per a la recerca de feina i el mercat de treball.

L’objectiu d’aquests cicle és, d’una banda, oferir eines i orientacions per al canvi de perfil professional a persones que es troben en situació d’atur i, de l’altra, donar una visió del mercat de treball actual, el retorn d’oficis antics i l’autoocupació.

 

Dins aquest cicle també s’oferirà un taller TIC sobre creació i gestió del correu electrònic par tal d’assessorar els usuaris en l’obertura d’un compte de correu electrònic com a canal de recerca de feina.

 

Tots els tallers i xerrades estan destinats als usuaris de l’Antena Espirall i als veïns i veïnes del barri en general que tinguin interès en alguna de les temàtiques. S’oferiran els divendres d’abril i maig en horari escolar per facilitar l’assistència a totes aquelles persones que han d’atendre les necessitats familiars i, es duran a terme a l’aula de l’Antena Espirall al carrer de les Cabanyes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: