Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’interès per la música tradicional ha fet que l’intercanvi entre l’escola de música de Vilafranca i la de Loatzo sigui un èxit

L’Escola Municipal de Música ha tornat del País Basc amb molt bones sensacions després de participar en la primera part d’un intercanvi amb els alumnes de l’escola de música mancomunada Loatzo.

Una seixantena d’alumnes penedesencs, de la banda i dels ministrers, van marxar al País Basc dijous i, des de llavors fins diumenge, han participat en diversos concerts i cercaviles a localitats properes a Tolosa i Sant Sebastià. Els alumnes estaven allotjats a Irura i Villabona, a casa dels músics locals, i, segons el director de l’escola de música de Vilafranca David Miret, l’intercanvi ha estat tot un èxit sobretot per l’afinitat i l’interès comú per la música tradicional.<br /><br />La segona part de l’intercanvi arribarà al maig, entre els dies 8 i 11, quan 82 alumnes bascos vindran a Vilafranca. L’escola de música està ultimant els detalls del programa d’activitats que tenen previst.

Aquest intercanvi ha arribat l’any del quinzè aniversari de l’escola municipal de música de Vilafranca.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: