Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les associacions podran imputar com a despeses el que rebin en especies per ajudar a fer les seves activitats

El director general de cultura popular de la Generalitat, Lluís Puig, ha explicat a Vilafranca les línies mestres de la línia d’ajuts a entitats i associacions culturals que regiran la convocatòria d’aquest 2014 de la direcció general.

Lluís Puig ho ha explicat en una sala de l’Escorxador de Vilafranca força plena de representants d’entitats que volien saber les novetats d’enguany.

Puig ha remarcat que els diners de què es disposen són pràcticament els mateixos que l’any passat, però que s’ha mirar d’estructurar-ho millor i fer més accessible també l’aplicació informàtica per gestionar les sol·licituds.

Sobre alguns aspectes a remarcar, Puig ha insistit en recordar que evidentment no es pot arribar a tot arreu perquè els recursos són limitats. En aquest sentit a explicat que els projectes que tenen més possibilitats de rebre ajust són aquells que tenen un pressupost més elevat i un cap d’actuació més ampli.

Com a novetat d’aquest 2014 ha avançat que es podrà introduir com a despesa el que s’aconsegueixi en especies per ajudar a tirar endavant el projecte. Això sí, s’haurà de tenir un certificat conforme s’ha aconseguit aquesta coL·laboració.

La sessió que s’ha fet aquest dilluns a l’Escorxador tenia la intenció de poder ajudar a les entitats i associacions a tenir clares les prioritats per poder demanar les subvencions amb les millors garanties per tal que puguin ser aprovades. Puig però, en to distés, ha volgut recordar també que no hi ha cap obligació de demanar subvencions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: