Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP comença a preparar ‘La setmana de l’enoturisme’ per finals de juliol

En una trobada amb els periodistes de la comarca, el president de la Unió Empresarial del Penedès Santi Carda ha explicat que la organització vol ser un pal de paller en els esforços del Penedès per a potenciar l’enoturisme.

Per això, la UEP pren la iniciativa i ja està començant a organitzar per la setmana del 21 al 27 de juliol el que anomena ‘La setmana de l’Enoturisme’. Es tracta d’un projecte obert a totes les entitats i agents que ho vulguin per tal de sumar esforços i unir-los en un mateix sentit: la promoció de l’enoturisme a través d’un centenar d’activitats que es desenvoluparien a tot el Gran Penedès, de la costa del Vendrell al castell de Gelida. Una promoció encarada a tothom, però especialment als mateixos penedesencs.

‘La setmana de l’enoturisme’ neix amb la voluntat de que es consolidi com a cita anual, per seguir animant el Penedès després del Vijazz, que té lloc a principis de juliol. Des de la Unió Empresarial consideren que cal que la societat es mobilitzi i que impulsi l’administració a situar-se al seu costat amb l’objectiu de dinamitzar l’economia.

En aquest sentit, el president de la organització empresarial ha dit que la UEP insistirà perquè el Penedès sigui un destí atractiu per als visitants, amb una imatge urbanística que l’identifiqui com a terra vitivinícola.

Santi Carda va agafar a finals de l’any passat el relleu de l’anterior president Jordi Ferri que, per motius personals, no es podia dedicar a la presidència de la organització. La seva voluntat com a president passa per fer guanyar prestigi a la UEP, seguir oferint els millors serveis possibles a les empreses associades i aconseguir que aquestes generin negoci. A més, vol que la organització mantingui un contacte continu amb l’administració i, concretament, amb els alcaldes, per fer arribar les demandes i preocupacions dels empresaris. Finalment, Carda planteja una UEP amb una visió de territori més àmplia i vinculada amb tot el seu entorn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: