Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Solé i Tuyà nou president de l’ADEG

L’Assemblea General de Socis de l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès ha escollit el penedesenc Jordi Solé i Tuyà com nou president per als propers quatre anys.

Ahir al vespre, al Casal de Vilafranca, va tenir lloc la sessió anual de l’Assemblea General de Socis de l’ADEG amb una vuitantena d’empresaris assistents. L’acte també va comptar amb la presència de representants polítics i institucionals de l’entorn granpenedesenc, com ara el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz. Finalment no hi va poder assistir el president de Foment, Joaquim Gay de Montellà, com s’havia anunciat, però sí que ho va fer el secretari general del Foment del Treball, Joan Pujol.

La sessió ordinària de l’Assemblea ha complert amb els requeriments de proposta d’aprovació dels comptes de l’exercici anterior i del pressupost de l’any en curs. Enguany, però, tenia una missió destacada de la resta, elegir el nou president per al quadrienni 2014-2018. Xavier Cardona tancava el seu segon mandat després de vuit anys com a president de l’entitat i donava el relleu al candidat únic, Jordi Solé i Tuyà, que va ser elegit per aclamació.

Jordi Solé és el primer president alt penedesenc de l’entitat, però desvincula la seva elecció del fet territorial.

El secretari general del Foment del Treball, Joan Pujol, va agrair la tasca realitzada en els darrers vuit anys per Xavier Cardona i va emfatitzar també les capacitats del nou president.

Jordi Solé és el cinquè president de l’ADEG, i es planteja una tasca de continuïtat, acompanyat d’una junta que també incorpora persones joves.

Un dels objectius que s’ha marcat és l’impuls de la figura del síndic de l’empresari.

Jordi Solé Tuyà té 40 anys, és vilafranquí i sadurninenc de residència. Dirigeix la consultoria financera Kreedit. La seva trajectòria professional compta amb més de vint anys d’experiència en comitès de direcció d’empreses industrials, sempre com a responsable de l’àrea financera. Pel que fa a l’àmbit associatiu, destaca el seu itinerari de deu anys de vinculació a la Jove Cambra Internacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: