Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

JIxV es congratula per l’increment del servei de bus entre Vilafranca i BCN

Segons Joves Implicats x Vilafranca, les 8 noves expedicions serviran per incrementar el servei, sobretot, en algunes franges horàries en què estava saturat, amb autobusos accessibles per a persones de mobilitat reduïda.

De tota manera, lamenten que es camuflin els nous serveis amb la denominació Exprés.cat quan el temps de trajecte entre Vilafranca i Barcelona continuarà sent el mateix i els usuaris trigaran el mateix en realitzar el trajecte.

Igualment, anuncien que continuaran vigilant el bon funcionament del servei que connecta les ciutats de Vilafranca i Barcelona i aprofiten per reclamar una reducció del preu del transport públic.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: