Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Endesa millora el servei a Santa Fe

Endesa ha acabat els treballs de reforma tecnològica de dues línies elèctriques de baixa tensió de Santa Fe del Penedès, amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament a clients d’aquest municipi.

L’actuació ha consistit en estendre un nou tram de cablejat subterrani de baixa tensió i en reconfigurar les xarxes existents, al carrer de les Escoles i de la Riera.

Aquestes actuacions formen part dels plans d’inversió d’Endesa a l’Alt Penedès per tal de reconfigurar la xarxa elèctrica de baixa tensió i garantir la continuïtat del servei i l’adequació de les infraestructures elèctriques a les necessitats de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: