Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PLSV d’Olesa farà un seguiment de la sinistralitat i aplicarà mesures correctores

Amb l’aplicació del Pla Local de Seguretat Viària a Olesa de Bonesvalls, un municipi amb gairebé 1.800 habitants, es pretén mantenir el baix nivell d’accidentalitat viària i de víctimes i aplicar mesures concretes, tant correctores com preventives en el terme municipal.

El pla també se centrarà en fer seguiment de l’evolució de la sinistralitat a la carretera BV-2411, que creua la població des de Begues fins a Avinyonet del Penedès i la uneix amb la C-32  i la N-340. Convé destacar també que un dels eixos d’accés a Olesa de Bonesvalls és la BV-2041, que enllaça Gavà i Begues, sent l’únic tram que el darrer estudi  EuroRAP considera amb risc molt elevat a la xarxa viària catalana amb una circulació superior als 5.000 vehicles/dia.

Pel que fa a l’evolució dels sinistres viaris amb víctimes a Olesa durant els tres anys analitzats per a la redacció del Pla; el 2009 hi va haver 11 accidents amb víctimes; l’any 2010 se’n van registrar 12 i el 2011, la xifra es va reduir a 5 sinistres.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: