Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge 16 de març Vinseum ha programat una nova Visita teatralitzada al Palau Reial

Des del 1209 que es va construir com a seu dels reis de Catalunya i Aragó i fins el 1935 que es va convertir en un Museu accessible per a tothom, el Palau ha anat tenint diferents usos. La visita teatralitzada pretén fer viure al públic diferents moments històrics viscuts en les dependències del Palau Reial a través de vuit personatges històricament documentats.

Coneixerem en Moció de Palau, atabalat per la mort del rei Pere II; Fra Bernat i la vídua Maria de Tarascó, recaptadors dels impostos eclesiàstics al s. XV; Cristòfor Milà i la seva serventa, pagès i comerciant, comprador del Palau quan es va desamortitzar l’any 1822 i els taverners de Cal Noi-Noi que s’hi van estar fins el 1935.

Aquesta activitat pretén fer viure al públic les diferents èpoques del Palau Reial a través de personatges històricament documentats. Es vol transmetre uns continguts amb un rigor històric però que alhora siguin lúdics i amens per a persones de diferents edats i interessos culturals.

El públic assistent reviu més de 800 anys d’història i aprèn detalls sobre aquest edifici històric mentre riu amb les diferents escenes representades.

L’activitat comença a les 12 del migdia, i cal fer inscripció prèvia a <a href="mailto:"></a> o al telèfon 93 890 05 82. El preu és de 10 euros per persona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: