Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

AMPERT vol ampliar el transport de malalts oncològics a altres comarques

L’assemblea general d’AMPERT va aprovar continuar i assegurar el servei de transport de malalts oncològics amb necessitats de tractament de radioteràpia a l’hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat. Com a novetat, va aprovar estudiar la viabilitat d’execució del servei de transport per als habitants d’altres comarques de la Vegueria Penedès.

AMPERT, amb 120 socis, és una associació de suport a les persones malaltes de càncer que s’ha especialitzat en el transport de l’Alt Penedès a l’hospital Duran i Reynals. Actualment aquest servei es duu a terme a l’Alt Penedès. L’any 2013, ha donat servei a 43 persones de 15 municipis de la comarca, amb un total de 237 desplaçaments.

L’any 2013 ha comptat amb el suport de grans donants com l’Obra Social “La Caixa” i Vallformosa. Alhora ha comptat amb el suport de 20 ajuntaments de la comarca, amb els que té subscrits convenis de col·laboració. Entre aquests ajuntaments destaca el de Vilafranca que, el 2013, va fer possible l’adquisició d’un nou vehicle de 17 places.

Amb tot un dels actius més importants d’AMPERT és la implantació social i la xarxa de solidaritat que es mou al seu entorn. Així mateix, AMPERT organitza dos concerts solidaris anuals: “Clàssica X Ampert” a finals d’abril i “Tots som Ampert” a finals de setembre.

AMPERT voldria ampliar els convenis a tots ajuntaments de l’Alt Penedès, sumant-hi els 7 ajuntaments que hi falten, i trobar vies de col·laboració i suport amb empreses de la comarca, que garanteixin la viabilitat econòmica del servei de transport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: