Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes del cicle superior de primària improvisen versos tot cantant a la 2a Corrandescola

Demà, Dimecres de Cendra, se celebra a l’Auditori la 2a edició del Corrandescola a Vilafranca. Aquesta activitat convida els alumnes de cicle superior a treballar la llengua oral, el cant com a solista i la posada en escena a través del glosar.

Després del treball realitzat a classe, demà, una selecció d’alumnes de les diverses escoles de Vilafranca implicades sortiran a l’escenari de l’Auditori a demostrar les seves habilitats com a glosadors.

Se’ls proposaran diverses proves –que els alumnes no coneixeran prèviament– i d’aquesta manera els nens i nenes hauran de demostrar la seva capacitat d’improvisar versos inventats i construïts sobre una melodia treballada a l’escola. L’espectacle serà conduït per dos dels corrandistes de més renom al nostre país, Carles Belda i Helena Casas, antics components del grup de música tradicional Pomada.

Aquesta és la segona vegada que l’activitat es fa a Vilafranca i serà la 3a Mostra de glosa interescolar a nivell de Catalunya.

 

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: