Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Súmate protagonitzarà un acte a favor de la independència de Catalunya a l’Espirall

Súmate és una associació integrada per persones de molt diversa procedència però que fa anys que viuen a Catalunya i que estan convençudes que el millor per al seu futur és que Catalunya assoleixi la independència.

El proper dijous 13 de febrer a les set de la tarda es presentaran a la sala de l’Associació de Veïns del barri de L’Espirall, de Vilafranca en un acte amb l’objectiu de promoure la informació i debat sobre el procés de la independència.  A l’acte hi participaran el president de Súmate, Eduardo Reyes, l’educadora social María Félix Molano i l’empresari Gonzalo Bayó.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: