Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà arriba a un acord amb Vallformosa per prestar serveis de suport a la producció

La setmana passada va tenir lloc la signatura del conveni que posa en marxa un nou enclavament laboral a Vallformosa.

A partir d’aquest moment, doncs, la Fundació Privada Mas Albornà prestarà serveis de suport a la producció a Vallformosa, empresa d’elaboració de vins i caves.

Aquest acord implicarà que tres treballadors de la Fundació penedesenca, la majoria dels quals persones amb discapacitat psíquica i trastorn mental, exerciran durant un any tasques a les àrees d’embotellat i final de línia i encaixat, ubicades a les mateixes instal∙lacions que Vallformosa té a Vilobí. Aquest acord té l’opció a ser ampliat.

Per a la Fundació Privada Mas Albornà, l’acord amb Vallformosa representa el desè projecte d’ocupació que posa en marxa i que rep el nom d’enclavament laboral, que no és una altra cosa que proporcionar a les empreses un equip de treball permanent a les seves instal∙lacions.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: