Dijous, 27 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Hivernacle tanca la seva primera edició amb bones sensacions

Els organitzadors d’Hivernacle estan molt satisfets amb la resposta d’aquesta primera edició i buscaran més espai per a la música experimental en el futur.

El festival d’hivern del Penedès, Hivernacle, ha tancat la seva primera edició amb bones sensacions. Els organitzadors d’aquest festival de música pop rock independent ja han organitzat esdeveniments similars a altres poblacions, però creuen que la resposta a Vilafranca ha estat més positiva i esperen poder consolidar Hivernacle en properes edicions.

D’altra banda, no descarten dotar de més espai a la música experimental, un altre dels estils que els agrada potenciar.

Des de dijous i fins ahir, Hivernacle ha permès veure i sentir en diversos espais de Vilafranca a Estúpida Erikah, Xarim Aresté i Vol menor. Un dels concerts més multitudinaris va ser el de divendres a la nit a Cal Bolet, amb Ramon Mirabet i Quart Primera en format acústic.

El músic Ramon Mirabet lloava la iniciativa de l’Hivernacle per donar sortida a la música independent en uns mesos especialment fluixos.

Per la seva part, Pere Jou, de Quart Primera, explicava que el format acústic permet gaudir de les seves cançons d’una altra manera.

Hivernacle també ha tingut espai per al documental, amb la projecció de la pel·lícula Paul’s Planet, sobre el cantautor Paul Fuster, ahir a La Moderna.

Enquesta

Per combatre el canvi climàtic...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
El contrapunt
Francisco Romero

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: