Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de l’acte dels 50 anys de Covides

Covides ha iniciat els actes del seu 50è aniversari amb un acte multitudinari a l’Auditori de Vilafranca presentant el llibre de la seva història i amb l’homenatge als fundadors.

L’Auditori es va quedar petit aquest dissabte a la tarda. La cooperativa Covides celebrava el 50 Aniversari amb un homenatge als seus socis fundadors i la presentació del llibre commemoratiu "Covides 50Anys 1964-2014". La cooperativa té més de 500 socis i com era de preveure l’espai es va omplir de gom a gom, no només a dins sinó que també es va habilitar espai al hall d’entrada. El president actual, Joan Marcé, explica que s’ha volgut fer arribar la història de la cooperativa a tots els socis, per això se n’ha editat un llibre.

Marcé es mostrava satisfet amb la resposta a aquest primer acte de commemoració de l’aniversari. Un fet que li fa pensar que la cooperativa té un gran futur.

L’acte d’aquest dissabte es va iniciar amb unes paraules de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que va mostrar-se honorat que Vilafranca hagi pogut acollir la presentació del llibre. També va destacar que Covides és una mostra clara del potencial del Penedès, sobre tot si sap mantenir la pagesia que té cura del territori.

Tot seguit es va projectar un vídeo històric i després es va donar pas a l’acte més emotiu.  L’homenatge als socis fundadors un moment especialment aplaudit, sobretot amb l’entrada a l’escenari del primer secretari del consell rector, Josep Esteve Muntané.

Joan Marcé, destaca l’esforç que van fer els fundadors per tirar endavant un projecte comú que era molt complicat.

També es va afegir als reconeixements honorífics a tots els presidents que ha tingut la cooperativa, alguns dels quals ja no estan vius i van ser els seus familiars els qui van recollir una placa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: