Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Endesa ha integrat en l’entorn natural un centre de transformació a Subirats

Endesa ha acabat recentment els treballs de substitució d’un centre de transformació d’una línia de mitja tensió a Subirats amb l’objectiu d’integrar la infraestructura elèctrica en l’entorn natural i reduir, així, el seu impacte visual.

L’actuació també ha permès reforçar la xarxa i millorar la qualitat del subministrament als clients d’aquest municipi.

Els treballs han consistit a retirar un centre de transformació que presentava algunes deficiències i que es trobava ubicat en una antiga bòvila en desús al veïnat de Can Rosell i substituir-lo per un nou centre aeri, en una torre metàl•lica ja existent.

L’actuació, que ha suposat una inversió de 8.500 euros, aportats íntegrament per la companyia, forma part del pla d’inversions d’Endesa a l’Alt Penedès per a l’adaptació del servei elèctric en la natura i el seu reforçament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: