Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president del CCN descarta, a Vilafranca, una 3a o 4a via en el procés sobiranista

Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis, afirma que el procés cap a la independència pot anar més de pressa o més lent, però el rumb està marcat des del primer dia i afegeix que tant una 3a, com una 4a via són impossibles.

Pont es mostrava així de contundent ahir a Vilafranca, en la presentació del seu llibre Addendum. L’endemà de la independència. El volum, que ja va per la 2a edició, complementa el seu llibre anterior Delenda est Hispania en qüestions molt concretes que suposaran un enorme repte per als nostres representants polítics durant el procés de transició constitucional de Catalunya a la plena sobirania.

Albert Pont també s’ha referit a la polèmica de les balances fiscals i ha qualificat el nou sistema presentat pel ministeri de “cuento de la vieja”.

Organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana a Vilafranca, la xerrada d’Albert Pont va despertar molta expectació, omplint la sala d’actes de l’Escorxador.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: