Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

BMN presentarà un ERO de la filial que encara manté activitat als antics serveis centrals de Caixa Penedès

Comissions Obreres ha denunciat que BMN Mediació, filial de banca assegurances de BMN, emprendrà un Expedient de Regulació d’Ocupació que afectarà als seus tres centres de treball de Granada, Vilafranca i Palma de Mallorca.

El sindicat ha indicat que BMN Mediació disposa d’una plantilla de prop d’un centenar de treballadors "que patirà de manera immediata la decisió de BMN de mutilar l’empresa que genera la principal via d’ingressos directes del banc els últims anys".

Comissions Obreres no ha detallat els termes de l’ERO però ha precisat que "la mesura deixarà al carrer una bona part dels seus empleats".

En un comunicat, CCOO explica que BMN Mediació "és una empresa altament rendible per al banc, que lluny de generar pèrdues, ser un llast o una part residual del seu negoci, suposa la principal via d’ingressos directes per al seu compte de resultats i aconsegueix any a any aportar més riquesa amb els beneficis recurrents d’una enorme i creixent cartera".

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: