Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

200 alumnes d’instruments de corda s’han trobat a Vilafranca per tocar plegats

Els alumnes de catorze escoles de música de l’Alt, el Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia es van trobar dissabte a Vilafranca per participar a la cinquena trobada de corda.

L’escenari de l’auditori municipal estava completament ple de petits músics amb els seus violins, violes, violoncels i contrabaixos, uns 200 en total.

La trobada de corda Penedès Garraf Anoia ha arribat a la seva cinquena edició duplicant el nombre d’alumnes i d’escoles participants respecte el primer any que es va fer. Aquesta trobada va néixer perquè els instruments de corda estan pensats bàsicament per tocar en grup i a les escoles més petites és difícil que els alumnes puguin interpretar les peces tan ben acompanyats.

Per als músics, la trobada és tota una experiència.

La cinquena trobada de corda s’ha fet a Vilafranca coincidint amb el 15è aniversari de l’escola municipal de música. També en motiu d’aquesta efemèride, una de les peces que van interpretar els músics era una composició de Carles Sanz titulada Pupurri.cat i creada especialment per a aquesta ocasió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: