Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavier Cardona deixa la presidència de l’ADEG

Després de vuit anys al capdavant de l’organització empresarial i complert el cicle de mandat, Xavier Cardona ha anunciat que deixarà la presidència de l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt i el Baix Penedès, l’ADEG.

L’assemblea general de socis, que es reunirà el proper 27 de març, haurà d’elegir el seu successor.

La junta directiva de la patronal ja ha comunicat als socis l’obertura del procés electoral i la convocatòria del primer termini de presentació de propostes de candidatures, que acaba el proper 15 de febrer. La composició del comitè electoral que ha de vetllar pel compliment de l’itinerari previ a la designació del futur president ja ha estat aprovada.

D’ençà de la seva fundació, l’any 1988, Xavier Cardona ha estat el quart president de l’entitat, precedit per Joan Mercadé, Josep Piqué i Joan Anton Matas.

L’ADEG ha tancat l’exercici 2013 amb 834 empreses.

 

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: