Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Via Límit i Els Vinardells, nominats als Premis Enderrock 2014

El grup vilafranquí de pop-rock Via Límit i els grallers penedesencs, Els Vinardells, han entrat a la fase de votacions populars dels 15 Premis Enderrock.

Via Límit, creats el 2011, compten amb 5 nominacions   al millor disc de pop-rock, millor cançó pop-rock, millor videoclip, millor grup revelació i millor lletra. Els Vinardells, per la seva banda, estan nominats a millor disc folk pel disc Els Vinardells fan Festa Major! i també a millor portada.

Aquest diumenge es tanca la primera volta de la votació popular als Premis Enderrock 2014, amb les categories de pop-rock, cançó d’autor i folk i noves músiques. Es pot votar a través del web www.enderrock.cat/premis, que recollirà les opinions dels lectors de la revista.

El Roger Vila de Via Límit ha fet una crida a través del programa El que faltava perquè tothom s’animi a votar-los per poder passar a la segona volta.

 

Aquest diumenge es clou la votació per fer el recompte de la primera volta, i a la segona ronda de les votacions només es podrà votar un dels 10 classificats a cada categoria. La segona volta començarà el 5 de febrer i culminarà el 16 de febrer.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: