Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní aprova un pressupost de 14,5 MEUR

Amb els vots dels dos grups del govern (PSC i ERC), l’abstenció de CiU i el vot contrari del portaveu del PP, l’Ajuntament de Sant Sadurní va aprovar, aquest dimecres, el pressupost de l’exercici 2014 que ascendeix a 14.498.997 €, un 1’9% inferior respecte l’any passat.

Tant el pressupost municipal com el dels diversos patronats experimenten una petita reducció en relació al 2013 a excepció del Patronat de Turisme, que creix un 3,5%, el de l’Escola de Música i el Patronat d’Assistència Social, que gestiona la Casa dels Avis.

Algunes de les apostes del govern per al 2014 són un pla d’ocupació local, dotat amb prop de 165 mil euros, el manteniment del Casal dels Avis de l’antiga Caixa Penedès, amb una aportació d’uns 60 mil euros, la millora en maquinària per al manteniment de la via pública, més serveis a la zona esportiva amb la nova piscina d’estiu, que s’estrenarà aquest any, o projectes com el programa d’actes per commemorar el 250è aniversari de la independència de Sant Sadurní.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: