Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital acollirà l’exposició Farmamundi, 20 anys

Organitzada pel Servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, s’inaugurarà el proper 27 de gener, a càrrec del regidor Raimon Gusi i el vicepresident de Farmamundi, Ricard Troiano.

Aquesta exposició es dedica a divulgar la tasca de més de dues dècades d’aquesta ONG del món farmacèutic en matèria de cooperació a l’àmbit farmacèutic. La mostra consta de 24 fotografies que il·lustren diferents projectes i actuacions de Farmamundi en diferents països del món.

L’exposició es podrà visitar des del divendres 24 de gener fins al dia 20 de febrer, al passadís de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: