Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les FSR acaben amb bon regust de boca

Un espectacle de focs de clausura, amb la presència del Cabrot del Vendrell, ha servit per cloure amb èxit els actes de les Festes de Sant Raimon del 2014.

 

Les festes van començar ara fa tres setmanes, el dimarts 7 de gener, amb el pregó de Ramon Arnabat, i han omplert d’activitats gairebé tots els dies fins aquest diumenge. Les entitats de la vila tenen a les festes d’hivern un protagonisme rellevant. La majoria d’actes els promouen les entitats i és per a elles un bon moment per mostrar la seva activitat.

Els coordinadors de les festes, escollits entre les entitats, organitzen el calendari d’actes i promouen algunes activitats.

Aquest diumenge a la nit es mostraven satisfets per resultat de les festes d’aquest any.

Els coordinadors de les festes d’aquest 2014 han volgut donar protagonisme a la dansa i a la poesia i també als elements de foc. a partir d’aquesta setmana es posaran a treballar en l’elaboració d’una memòria d’activitats on volen deixar plasmada la seva valoració dels actes i les propostes que els agradaria que tinguin continuïtat en els propers anys.

Una de les incorporacions de la Coordinadora de les festes d’aquest any ha estat el dels elements de foc, i un exemple clar va ser l’acte de cloenda, celebrat aquest diumenge al vespre. Va ser l’espectacle de focs de clausura a càrrec d’El Cabrot del Vendrell i el col.lectiu Els Tres Mosqueters.

L’activitat començava a la plaça de la vila i consistia en una cercavila de foc, amb l’element central del Cabrot fent ball de foc i acompanyat per una batukada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: