Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Avinyonet aprova per unanimitat el seu pressupost per l’exercici 2014

En el ple celebrat el passat 27 de desembre el consistori d’Avinyonet va aprovat amb el suport de tots els grups municipals el seu pressupost per aquest 2014, un pressupost de poc més de 1 milió 700.000 euros.

Es tracta d’un pressupost de contenció i adaptat a la realitat de l’actual moment econòmic. Tant els recursos ordinaris com les despeses corrents es mantenen en uns paràmetres similars als del darrer exercici.

Pel que fa a les inversions, es preveu un total de 246.200 euros, destacant la urbanització entorn la pista de l’Arboçar, l’arranjament del camí de la carrerada, i la difusió turística del programa “Viure al Poble”.

Cal també contemplar-hi algunes de les inversions que van iniciar-se a finals del 2013, i que es completaran enguany, com ara la restauració de la Font Seca i de l’espau de connexió amb l’Era de la Roca, l’embelliment del carrer Sant Paladí i la plaça Cuscó Berga i la construcció d’un punt d’informació turística i agrobotiga; totes elles dins del programa “Viure al Poble”. També es contemplen, dins de la Llei d’Urbanitzacions, treballs de millora a la urbanització Can Mitjans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: