Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La delegació d’Al-Hoceima ha visitat Sant Sadurní

Dimecres l’Ajuntament va oferir una recepció a una delegació de la regió d’Al-Hoceima, on s’està desenvolupant un dels projectes de cooperació impulsat per l’ONG penedesenca Equalmon i que també compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

A la capital del cava han visitat l’escola Jacint Verdaguer i han conegut la metodologia i sistemes educatius i pedagògics que s’impulsen al centre, així com iniciar converses per treballar en un futur intercanvi amb algun dels 26 centres marroquins que participen de la iniciativa.

Sant Sadurní destina anualment un 1% del seu pressupost a projectes solidaris amb el Tercer Món.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: