Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inscripcions als cursos d’ofimàtica de nivell intermedi a la Biblioteca de Sant Sadurní a partir del 3 de febrer

La Biblioteca Ramon Bosch de Noya ha organitzat unes sessions d’ofimàtica de nivell intermedi dirigides a persones majors de 16 anys habituades a navegar per Internet i a utilitzar el correu electrònic.

La primera sessió, el dia 11 de febrer, serà sobre tractament bàsic d’imatges en línia. El dia 12 de febrer tractarà sobre accés a bases de dades de la Biblioteca Virtual i el 26 de febrer es farà una sessió sobre com treballar al núvol -desar i compartir arxius i documents a la xarxa-. Les sessions es faran de dos quarts de 4 de la tarda a dos quarts de 6 de la tarda.

Les inscripcions es podran fer a partir del dilluns 3 de febrer a la Biblioteca, de dilluns a divendres de 4 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: