Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa SEFED, Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives, inicia un nou curs

La regidoria de Formació i Ocupació–La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca ha posat en marxa aquest gener el primer cicle del 2014 del programa SEFED amb 30 persones en situació d’atur.

 

El Programa és un projecte de formació ocupacional de la Fundació Inform, subvencionat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya que té com a finalitat la qualificació de persones en atur en el Certificat de Professionalitat d’Activitats de gestió administrativa que es desenvolupa mitjançant la metodologia de la simulació.

 

L’Empresa simulada RAÏMIVI, és l’empresa del programa SEFED de Vilafranca, dedicada, en el marc de la metodologia de la simulació,  a l’elaboració i comercialització de vins, caves, brandis i moscatells.

El SEFED, amb més de 25 anys, aposta per aquesta metodologia d’aprenentatge que continua sent innovadora perquè l’alumne aprèn en un context real de treball i reforça la seva experiència d’aprenentatge en una realitat propera i immediata.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: