Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP fa 34 noves contractacions de persones vulnerables

Durant el mes de desembre, el Consell Comarcal, en col·laboració amb ajuntaments de l’Alt Penedès, va fer 34 noves contractacions subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

D’una banda s’han contractat 25 persones majors de 30 anys que havien exhaurit qualsevol prestació per desocupació o subsidi. Aquestes persones treballaran durant 6 mesos com a oficials i peons d’obra, administratius o fent tasques de gestió, en 14 ajuntaments de l’Alt Penedès.

D’altra banda, s’han signat 6 nous contractes amb persones aturades que estaven cobrant la renda mínima d’inserció que treballaran durant 6 mesos amb diferents categories professionals en 5 ajuntaments de la comarca.

Finalment, també s’han contractat 3 persones aturades majors de 45 anys perceptores de subsidis. Durant 6 mesos, 2 d’aquestes persones treballaran com a administratives al Consell i 1 com a peó de brigada a l’Ajuntament de les Cabanyes.

Mentre durin tots aquests contractes, aquestes 34 persones rebran formació transversal.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: