Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte es va presentar el II Pla d’Igualtat de Sant Sadurní d’Anoia

La regidoria d’igualtat de l’Ajuntament de Sant Sadurní va presentar dissabte al Casal d’Entitats el II Pla d’Igualtat del municipi, un pla que s’ha treballat des de diversos àmbits i que en endavant marcarà el que seran els objectius a assolir des de la regidoria.

Els plans d’igualtat són instruments bàsics per a l’articulació de les polítiques públiques d’igualtat de gènere en un període de temps determinat. En aquest cas, el II Pla d’Igualtat de l’Ajuntament aposta per treballar transversalment en 7 línies bàsiques: impulsar les polítiques de gènere, abordar integralment la violència de gènere, fomentar la participació sociopolítica de les dones del municipi, promoure canvis en el repartiment del treball i usos del temps, fomentar la coeducació, la formació i la presència cultural de les dones, incloure la perspectiva de gènere en el disseny de la ciutat i promoure la salut de les dones.

Des de l’any 2008 l’Ajuntament de Sant Sadurní impulsa les polítiques d’igualtat a partir d’una pla municipal elaborat amb participació tan tècnica com ciutadana. Treballant sobre la base del I Pla d’Igualtat del municipi, durant l’any 2013 es va revisar el pla, es va elaborar la diagnosi del municipi i es va treballar per establir noves pautes, objectius i accions per aconseguir una igualtat d’oportunitats real i efectiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: