Dilluns, 15 d'octubre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Santi Carda escollit com a nou president de la UEP a la darrera Assemblea General Extraordinària de l’entitat

L’empresari de Sant Sadurní, Santi Carda, va ser proclamat com a nou president de la UEP a la darrera Assemblea General de l’entitat, en substitució de Jordi Ferri, que va presentar la seva renuncia irrevocable per motius de salut.

Santi Carda és un jove empresari del Penedès, amb llarga experiència de gestió dins el món de la restauració. La seva empresa Càtering Cal Blay té la base operativa a Sant Pere de Riudebitlles però la seu a Sant Sadurní. Ha aplicat a la gestió empresarial la seva experiència dins el món del esport com a jugador de hoquei sobre patins on va pertànyer a l’elit.

<p class="Default">El repte pel nou president de la UEP és la de reforçar el rumb de l’organització amb un replantejament d’objectius, una extensa planificació d’accions i activitats, consolidar la defensa del territori, escoltar la veu de l’empresari, ser l’eix vertebrador de l’enoturisme, consolidar-se com a interlocutor amb l’Administració i en definitiva ser útil i necessari pel teixit empresarial del Penedès.

<p class="Default">El nou president vol facilitar les actuacions conjuntes amb les altres organitzacions de les comarques del Penedès que hi vulguin col·laborar, defensar amb força i contundència els interessos de les empreses i donar contingut al seu compromís amb el territori. Per assolir els objectius ha ampliat la junta directiva de la UEP amb la incorporació de joves empresaris en representació dels diferents sectors emergents i per reforçar la capacitat estratègica i de comunicació.

Enquesta

La tàctica que fa més favor a l'unionisme és la de…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada
22:00
Va de castells
Tota l'actualitat castellera, amb Pep Ribes

Penedès Televisió

17:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Diades castelleres
El Vendrell - Santa Teresa

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: