Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní prepara diverses activitats per aquestes fetes, amb el Caga tió popular i solidari com a destacat

Un any més Sant Sadurní tindrà aquestes festes de Nadal el Caga tió popular i solidari amb Qui té a Qui, que enguany arriba a la vuitena edició i que organitza Som Sant Sadurní amb el suport de la regidoria de comerç i turisme de l’Ajuntament i altres organismes i entitats.

L’activitat , aquest dissabte a 2/4 de 6 de la tarda, està dirigida a nens i nenes de 3 a 12 anys, que podran fer cagar el tió, prendre una xocolata desfeta i gaudir de l’espai de jocs. Per fer cagar el tió només cal fer una donació d’1 euro, destinada a l’Associació Qui té a Qui, i obtenir la butlleta de participació, que també es pot comprar anticipadament a Som Sant Sadurní.

Paral·lelament les mares delegades de l’escola La Pau han organitzat activitats d’animació al carrer, amb cantada de nadales, taller de pinta cares i de decoració nadalenca.

El diumenge 29 de desembre els Patges Reials seran a la plaça de l’Ajuntament a partir de les 6 de la tarda, per recollir les cartes dels nens i nenes, en un acte organitzat per a Regidoria de cultura i la Comissió de Festes. Mentre dura la recollida es farà un taller de fanalets.

Finalment, el 5 de gener, a dos quarts de 7 del vespre, sortirà la Cavalcada de Reis del carrer Barcelona, que acabarà a la plaça de l’Ajuntament. Aquelles famílies que ho desitgin poden sol·licitar rebre els Reis Mags a casa seva. Només cal que es posin en contacte amb el servei de cultura, ubicat al Casal d’Entitats, que un any més ha organitzat els ‘<span style="text-decoration: underline;">Reis casa per casa’</span>. Les places són limitades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: