Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní i Sant Quintí, guardonats per la gestió dels residus

El III Fòrum de l’Estratègia Catalana Residu Zero ha guardonat l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i el de Sant Quintí de Mediona pel seu compromís en la gestió dels residus.

Sant Sadurní continua sent una de les poblacions de més de 5.000 habitants amb un dels percentatges més alts en recuperació de residus, a més de ser un del municipis pioners a implantar el sistema de recollida porta a porta.

Per la seva banda, Sant Quintí va ser guardonat com el municipi que va experimentar un salt més gran entre 2011 i 2012, passant d’un percentatge de recuperació del 32% al 72%, gràcies a la instauració del sistema de recollida porta a porta.

Tant Sant Quintí com Sant Sadurní aprofiten el reconeixement per convidar la resta de municipis de la nostra comarca a sumar-se a la iniciativa, que consideren molt profitosa, i a assessorar-los per tirar endavant aquest sistema de recollida.

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: