Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV reposa avui en la seva programació dos reportatges dedicats a Joana Raspall

Ahir va morir la poetessa Joana Rapall a Sant Feliu del Llobregat. L’escriptora havia estat bibliotecària de Vilafranca durant la guerra civil i va ajudar a salvar bona part del fons bibliogràfic de la biblioteca Torras i Bages.

Per això sempre tenia Vilafranca en el seu record i per això també al Penedès si li han estat fent actes d’homenatge aquest any, l’any del seu centenari. En record a la seva figura Penedès TV ha decidit variar avui la programació i oferir dos reportatges. Un Retalls d’Història titulat “Els jardins de silencis” i també un reportatge realitzat al maig de l’any 2008 sobre un homenatge que se li va dedicar a Vilafranca.

Aquest dos programes es poden veure avui a Penedès TV a dos quarts de tres de la tarda i en repetició cada 4 hores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: