Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Auditori de Vilafranca es va omplir d’incondicionals per tornar a gaudir del tradicional concert de Sant Esteve de la Polifònica

Com en els darrers anys el concert s’estructura en dues parts molt diferenciades. La primera amb alguna obra treballada especialment i que no acostuma a tenir a veure amb cançons tradicionals de nadal i la segona part centrada en peces nadalenques.

Enguany la primer part presentava una selecció de les vespres de la Mare de Déu de Joan Cererols. La Polifònica de Vilafranca oferia el tradicional Concert de Sant Esteve aquest dijous  a l’Auditori de Vilafranca. En aquesta edició del concert es  comptava amb la col·laboració de la soprano Maria Pujades i de l’organista Eduard Vila a l’orgue positiu i al piano. Sota la direcció de David Hernàndez, la coral interpretava a la primera part del concert un recull de peces de polifonia a doble cor de Joan Cererols.

Al final del concert la valoració del resultat era positiva.

Aprofitant la conversa amb el director de la Polifònica li vam demanar pels reptes musicals del 2014, i en destacava un parell.

La col.laboració amb la Simfònica del Vallès a la primavera i un concert al Casal el mes de juny amb l’Escola Municipal de Música de Vilafranca.

A la segona part del concert de Sant Esteve de la Polifònica no hi poden faltar les cançons de Nadal amb peces de Britten, Gruber, Civil o Bibiloni, entre d’altres.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: