Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició del ball solidari del Casal, recollint aliments per el Rebost solidari, torna a ser un èxit

Diumenge a la tarda la societat La Principal, el Casal, va acollir la segona edició del ball solidari que han organitzat aquest any amb l’objectiu de recollir aliments per el Rebost Solidari de Vilafranca.

El funcionament consistia en que les persones que volien anar a ballar, enlloc de pagar els 6 euros de l’entrada havien d’aportar aliments bàsics que es recollien i es fan arribar al Rebost.

Els assistents trobaven la iniciativa molt interessant i recordaven que ja s’havia fet al mes de juny. Tot i això alguns dels balladors habituals dels diumenges al Casal, consideren que potser seria més positiu recollir els diners de les entrades i donar-los.

Per part del Rebost Solidari l’experiència es valora també de manera positiva. La regidora a l’ajuntament de Vilafranca i responsable de Rebost, Montserrat Arroyo, destacava que cada cop hi ha més entitats que col·laboren amb ells.

Des del Casal, tant el gerent com el president destacaven la bona acollida de la iniciativa entre els seus associats, i l’elevat nivell de compromís. El juny es van recollir uns 700 kilos d’aliments, i veient la bona resposta d’aquest diumenge la previsió és que es podria superar aquesta xifra.

Els qui van assistir diumenge al Casal, la majoria habituals de cada setmana, van poder passar una bona estona tot ballant i tenir la satisfacció d’haver col·laborat també a recollir aliments per els qui més ho necessiten.

D’altra banda, recordar que el Casal organitza per el proper dissabte 21 de desembre un espectacle de dansa que en aquest cas anirà a benefici de la Marató de TV3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: