Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní rep una delegació d’empresaris xinesos que volen construir una ‘Ciutat del vi’ a la Xina

Una delegació d’empresaris xinesos de Shangai han visitar Sant Sadurní aquest mes de desembre per presentar el seu projecte ‘La ciutat del vi’, que volen dur a terme a la ciutat de Wuwei, que té una població d’un milió i mig d’habitants.

Els empresaris van ser rebuts per l’Alcaldessa de Sant Sadurní, Susanna Mérida, a qui van demanar consentiment per posar-se en contacte amb les empreses de la zona, tal i com es fa al seu país quan s’inicia un projecte empresarial. Mérida va manifestar que li semblava interessant una iniciativa d’intercanvi cultural, en un moment en què l’exportació és fonamental per l’economia.

Els empresaris venien ja de La Rioja i estan de visita per tot Europa per recollir el màxim d’experiència i coneixements. Els va portar a visitar Sant Sadurní la reconeguda experiència adquirida al llarg dels anys, tan en la vessant tècnica, com econòmica, turística i social.

El projecte encara s’ha de definir i de moment hi estan treballant en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya, que els assessora en la vessant arquitectònica. De moment, però, està projectat que aquesta ‘ciutat del vi’ tingui 20 milions de metres quadrats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: