Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En el nou web de Qalidès preval la informació dels terrers i vins de finca

Nova imatge, informació precisa per als professionals del vi i navegació senzilla i intuïtiva per facilitar la comunicació amb els entusiastes del vi.

Així és el nou web de l’associació Qalidès, Terrers del Penedès, un salt cap a les tecnologies 2.0 que permet l’actualització pràcticament instantània dels continguts.

La principal novetat del web és el seu apartat de terrers, on els 13 cellers que en formen part han realitzat una important tasca didàctica per caracteritzar les vinyes de les quals procedeixen els seus millors vins. A més, el web posa l’accent en els diferents projectes d’innovació de cada celler, en la seva història i la seva filosofia.

Tots els continguts del web, <a href="http://www.qalides.cat">www.qalides.cat</a>, es poden compartir a través de les principals xarxes socials i també permet visitar la pàgina web pròpia de cadascun dels cellers per ampliar informació.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: