Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El reforç de serveis socials, suport a la promoció i manteniment de la ciutat, prioritats pel 2014

En el missatge de Cap d’any de l’alcalde de Vilafranca que Penedès TV ofereix avui en la seva programació, Pere Regull, comença lamentant els efectes que sobre moltes persones està tenint la crisi econòmica amb el tancament d’empreses i l’augment de l’atur.

Critica el que que algunes empreses defugin de la seva responsabilitat social i traslladin la producció de forma especulativa. D’altra banda Regull indica que l’ajuntament continuarà treballant per intentar pal·liar els efectes de la crisi, i demana també el compromís social dels qui més tenen.

L’alcalde assenyala que no es pot deixar de continuar treballant per impulsar l’activitat econòmica, comercial, turística o cultural. En aquest sentit destaca sobretot el sector del vi i el cava que dona singularitat al Penedès.

Pere Regull també assenyala que no es pot oblidar el manteniment del dia a dia, dels carrers, de la jardineria, per que la vila ofereixi la millor imatge.

Finalment l’alcalde també fa referència a l’actual moment polític que viu el país, i desitja que finalment els catalans puguin votar.

En el missatge de Cap d’any l’alcalde també recorda alguns reptes que té Vilafranca pel 2014 com ara l’acabament del segons ambulatori o el fet que l’ajuntament assumeix els dos casals d’avis de l’antiga Caixa Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: