Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Monogràfic “Ocupa’t” i el cicle de xerrades-taller “Convida’t a créixer” finalitzen amb èxit de participació i valoracions

L’Oficina Municipal de Treball de l’Ajuntament de Vilafranca tanca l’any amb una bona participació en les activitats formatives organitzades dins les programacions del servei i adreçades a persones en situació d’atur.

Dins del gruix d’activitats que es duen a terme a l’Oficina Municipal de Treball, enguany s’han realitzat dues accions formatives destacades que han donat resposta a col·lectius diferents d’aturats i a les seves necessitats davant el procés de recerca de feina.

El Monogràfic “Ocupa’t” adreçat a persones amb coneixements molt baixos de l’ús de les noves tecnologies ha atès a unes 60 persones en atur i les ha format en l’ús de les eines TIC més essencials per a poder dur a terme un procés de recerca de feina el més òptim i eficaç possible. A partir del proper mes de gener es tornaran programar els monogràfics quinzenalment.

D’altra banda i amb l’objectiu de poder donar resposta a diferents necessitats del col·lectiu d’aturats, el cicle de xerrades-taller “Convida’t a créixer” s’ha organitzat amb l’objectiu de potenciar el desenvolupament professional de les persones i fer un canvi en les estratègies personals per tal de generar noves oportunitats laborals. Els tallers que van obrir agenda el mes d’octubre, van quedar pràcticament tots plens en poc més de dues setmanes amb una assistència pràcticament del 100% en tots ells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: