Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet s’omple per acollir un espectacle infantil en aquestes dates prèvies a Nadal, amb “Do not disturb”, de Vaivén Circo

La proposta d’aquest espectacle infantil, per tal d’oferir una opció lúdica a les famílies en aquestes dates festives per els més petits, va tenir dilluns a la tarda una bona resposta.

El teatre Cal Bolet va tenir una bona entrada per tal de seguir aquest muntatge que sota el títol de “Do not disturb” ens transporta a una jornada de treball en una fàbrica de principis del segle XX. Un espectacle que ha estat Premi Nacional d’Arts Escèniques l’any 2011, i que va tenir també una bona acollida entre el públic familiar que dilluns a la tarda es va acostar a Cal Bolet.

Les evolucions dels quatre protagonistes amb quatre peces d’una gran roda, servien també per presentar una jornada de treball i fer-ho amb una mezcla d’humor, tensió i emocions. Un espectacle de teatre, circ, i dansa que va permetre passar una divertida estona de dilluns a la tarda als qui s’hi van acostar.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: